Personal Fitness Tilburg Waalstraat

VACATURE PERSONAL TRAINER / COACH

VACATURE PERSONAL TRAINER / COACH

Wegens uitbreiding van ons personal training centrum is Personal Fitness Tilburg op zoek naar een trainer die ons team komt versterken!

Personal Fitness Tilburg

Personal Fitness Tilburg is een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Bij Personal Fitness Tilburg begeleiden wij onze klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van ons Fit for Life programma dat bestaat uit beweging, voeding en mental coaching. Sinds 15 jaar werken we met dit bewezen programma en hebben reeds honderden klanten hun doelstelling met succes behaald. Tijdens de wekelijkse sessies vertel jij als trainer je klanten alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze over gezonde voeding en geef je een korte, maar zeer intensieve training met één doel: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering!

Mogelijkheden

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende trainer, die per direct beschikbaar is voor ongeveer 10-15 uur per week. Ben je beschikbaar en woonachtig in (de omgeving van) Tilburg? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wil jij ook graag aan de slag als trainer? Ben jij klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging? Mail dan je CV inclusief foto en motivatie naar chris.pfn@gmail.com.