Nieuws

 • Personal Fitness Tilburg in een nieuw jasje

  Welkom op de nieuwe website van Personal Fitness Tilburg. Hier vind je alle w...

  Lees meer
 • Ontvang €50 korting!

  Meld je nu aan aan voor dit unieke programma en ontvang 50 euro korting! Ied...

  Lees meer
Meer nieuws

Ilona (35)

Ilona (35), 22-04-2015

Hier het verhaal van Ilona en haar ervaring bij PFN. We zijn super trots op haar!

Ik ben Ilona, een moeder van 2 meiden, vrouw van enz enz. Maar ook ben ik een jonge meid (35 jaar) die NU volop in het leven staat.

24 september 2014 ben ik mijn project, gezond en fit worden, gestart. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, genetisch aanleg voor diverse aandoeningen, zittend werk enz. Ik wilde dit niet meer. 

Internet bracht mij bij Personal Fitness in Tilburg. Na mijn intake gesprek bij trainer Bas was mijn beslissing snel genomen. Ik ging dit traject voor 26 weken aan. 1x in de week sporten samen met Bas, 4x in de week thuis en de voedingsschema’s van Petra. 

Dit moest mij gaan lukken. Mijn motto werd GEWOON DOEN. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. Na een aantal weken zat ik er al helemaal in. Zelfs het omschakelen naar iets anders gezonds ging geleidelijk vanzelf. Ik kwam erachter waar ik voorheen de mist in ging, vooral suikers. 

4x in de week sporten thuis was even plannen maar ook dit liep snel mee in mijn dagelijkse bezigheden. Zelfs mijn 2 meiden vonden het leuk om samen mee te doen. Ik pakte mijn hardlopen weer op en kwam erachter dat mijn tempo een stuk sneller ging. Dit stimuleerde mij weer. 

Het sporten met Bas elke woensdagochtend, ik genoot er enorm van. En dat blijf ik zeker doen. Boksen is en blijft toch wel mijn favoriet. Mijn grenzen verleggen (daar zorgde Bas wel voor), steeds beter ging het. 

Het afgesproken doel 10 kg afvallen was na 13 weken al bereikt, doel 2 onder de 70kg ook deze was snel bereikt. Mijn laatste doel 5 km hardlopen in 30 minuten…..deze ga ik zeker bereiken. 

Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden. De ‘Fit for life’ style is dan ook echt op mijn lijf geschreven. Iedereen bedankt voor alle steun en support, (complimentjes krijgen doet een vrouw goed) vooral Patrick, Sam en Robin maar zeker ook niet te vergeten Bas, mijn Personal Coach al deze 26 weken!

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Personal Fitness Tilburg belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

• We bellen je voor meer informatie
• Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
• Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Personal Fitness Tilburg.

Daarna helpen we je te starten met sporten,

Sporten bij Personal Fitness Tilburg is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Personal Fitness Tilburg staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op deze website vind je ervaringen van leden van Personal Fitness Tilburg. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Personal Fitness Tilburg en de verschillende vormen van fitness die Personal Fitness Tilburg aanbiedt:

Personal Fitness Tilburg doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Personal Fitness Tilburg dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 013-4678735
Email: info@personalfitnesstilburg.nl

Nieuws

 • Personal Fitness Tilburg in een nieuw jasje

  Welkom op de nieuwe website van Personal Fitness Tilburg. Hier vind je alle w...

  Lees meer
 • Ontvang €50 korting!

  Meld je nu aan aan voor dit unieke programma en ontvang 50 euro korting! Ied...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Personal Fitness Tilburg
Enschotsestraat 242-01
5014 DL Tilburg

06-18586814
chris.pfn@gmail.com
 • Resi (22)

  "Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft.*"

  Resi (22)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kg kwijt, mijn bloeddruk is goed*"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijkse wat oefeningen en het belangrijkste*"

  Andre (47)
 • Debby (45)

  "Jullie hebben gelijk, het moet echt vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen!*"

  Debby (45)
 • Ilona (35)

  "Het afgesproken doel 10 kg afvallen was na 13 weken al bereikt, doel 2 onder de 70kg ook deze was snel bereikt. *"

  Ilona (35)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.