Nieuws

 • Personal Fitness Tilburg in een nieuw jasje

  Welkom op de nieuwe website van Personal Fitness Tilburg. Hier vind je alle w...

  Lees meer
 • Ontvang €50 korting!

  Meld je nu aan aan voor dit unieke programma en ontvang 50 euro korting! Ied...

  Lees meer
Meer nieuws

Debby (45)

Debby (45), 19-11-2014

Als eerste vind ik dat Personal Fitness Nederland een 'dikke vette' pluim verdiend. Na een jaar fitnessen onder begeleiding van Michael, Roos, Petra en Giel ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. Eigenlijk is heel mijn leefpatroon veranderd. Alles is omgegooid het bewegen, de voeding de gedachtes daar achter, en ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Ik vind het geweldig om te merken dat ik daardoor beter in mijn vel zit, en eigenlijk heel de wereld aan kan!

Opvallend vind ik dat hun er telkens weer in slagen om mij met een prettig en variërend programma weer tot het uiterste te drijven. Tijdens deze periode heb ik ook flink wat tranen gelaten. Een geluk ieder traantje en een luisterend oor van één van de coaches heeft inderdaad geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet echt vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Personal Fitness Tilburg belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

• We bellen je voor meer informatie
• Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
• Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Personal Fitness Tilburg.

Daarna helpen we je te starten met sporten,

Sporten bij Personal Fitness Tilburg is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Personal Fitness Tilburg staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op deze website vind je ervaringen van leden van Personal Fitness Tilburg. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Personal Fitness Tilburg en de verschillende vormen van fitness die Personal Fitness Tilburg aanbiedt:

Personal Fitness Tilburg doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Personal Fitness Tilburg dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 013-4678735
Email: info@personalfitnesstilburg.nl

Nieuws

 • Personal Fitness Tilburg in een nieuw jasje

  Welkom op de nieuwe website van Personal Fitness Tilburg. Hier vind je alle w...

  Lees meer
 • Ontvang €50 korting!

  Meld je nu aan aan voor dit unieke programma en ontvang 50 euro korting! Ied...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Personal Fitness Tilburg
Enschotsestraat 242-01
5014 DL Tilburg

06-18586814
chris.pfn@gmail.com
 • Resi (22)

  "Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft.*"

  Resi (22)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kg kwijt, mijn bloeddruk is goed*"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijkse wat oefeningen en het belangrijkste*"

  Andre (47)
 • Debby (45)

  "Jullie hebben gelijk, het moet echt vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen!*"

  Debby (45)
 • Ilona (35)

  "Het afgesproken doel 10 kg afvallen was na 13 weken al bereikt, doel 2 onder de 70kg ook deze was snel bereikt. *"

  Ilona (35)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.