fbpx

Sabine en Francois

Sinds een klein jaar zijn we begonnen bij PFT. Als eerste ben ik begonnen, na een maand of 3 volgde ook mijn man. De reden dat we bij PFT zijn gestart is dat we beiden ervan doordrongen waren dat we veel te zwaar waren en we wisten ook dat we dit niet zonder hulp konden oplossen. Probleem was echter dat we beiden geen fan zijn van de traditionele sportscholen waar het lijkt dat het zien en gezien worden belangrijker is dan het daadwerkelijke werken aan jezelf.

Via Google zijn we uiteindelijk bij PFT uitgekomen. Na 1 proefles was ik er al meteen uit. Het kleinschalige beviel enorm goed en er heerste een prima sfeer.
Mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten. Wij worden meer dan prima begeleid. Hoofdzakelijk door Sam maar ook Chris en Jordan.

En het resultaat mag er wezen! Tot 6 weken geleden zijn we dus beiden meer dan 20 kg afgevallen. Doordat we 6 weken geleden zijn gestopt met roken zijn er weer enkele kilootjes bij gekomen maar we weten zeker dat we deze ook weer kwijt gaan raken!!!

Natuurlijk doen we het voor het grootste gedeelte helemaal zelf, maar we zijn er beide wel van overtuigd dat het zonder hulp van Chris, Jordan en Sam waarschijnlijk niet gelukt was. Wij raden deze heren dan ook iedereen aan.( sterker nog, we hebben vrij recent 2 mensen kunnen overtuigen om ook lid te worden.

Sabine en Francois van Stappershoef

" Wij zijn beiden meer dan 20 kg afgevallen! "

Sabine en Francois

DUO TRAINING
BENIEUWD NAAR DE
BEFORE FOTO?

Gratis proefweek

Wil jij ook een fitter, gezonder, en slanker leven? Maak dan nu een afspraak!

afspraak maken

Dezelfde resultaten boeken? Bekijk de training van Sabine en Francois

DUO trainingen

- Samen personal training volgen - Voor ieder begeleiding op maat - 35% korting op de trainingen - Blijvend resultaat

meer informatie

Gratis proefweek

Wil jij ook een fitter, gezonder, en slanker leven? Maak dan nu een afspraak!

afspraak maken
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak nu een afspraak