Personal Fitness Studio

Tom bij Personal Fitness Tilburg

"Ik ben er toen ook 100% voor gegaan en dat heeft er toe geleid dat ik na mijn 39 weken programma 28 kilo ben afgevallen."

Vraag gratis proefweek aan

Tom Schoonus

Hallo allemaal, mijn naam is Tom en ik ben 18 jaar.

Ik ben ongeveer 9 maanden geleden begonnen met het sporten bij Personal Fitness Tilburg, dit kwam eigenlijk doordat mijn tante hier ook sportte. Ik was best wel zwaar en ik wilde er eigenlijk wel iets aan doen maar niet graag genoeg. Ik was zelf wel een aantal keer begonnen met beter op mijn eten te letten maar het haalde niks uit. Ook had ik me ingeschreven bij een sportschool maar ik ging bijna nooit.  

Op een gegeven moment dacht ik nu moet ik en wil ik er echt iets aan gaan doen. Vooral ook omdat ik het gewoon niet mooi vond dat ik zo zwaar was. Ik kreeg er ook last van. Het is ook zo dat in mijn familie suikerziekte veel voorkomt en ik was ook bang dat te krijgen. Dus toen zei mijn tante als je wil kan ik wel vragen bij Personal Fitness Tilburg of je een keer een proefles mee mag doen. Dat wilde ik wel! Toen ik dat had gedaan vond ik het best zwaar dus ik was eigenlijk niet direct enthousiast. Mijn ouders zeiden ga er nu gewoon voor. Het is veel beter voor je! Dus ik dacht: oké ik ga het wel doen. Want ik wilde het zelf ook heel graag!

Ik begon met mijn trainingen en mijn voedingsadviezen. In het begin vond ik het heel zwaar. Het trainen maar vooral ook mijn eten aanpassen. Maar op een gegeven moment ging het steeds makkelijker en kreeg ik er ook lol in. Ik vond het ook niet erg meer om te gaan sporten en door het gezonder eten voelde ik me steeds beter. Toen ben ik er 100% voor gegaan en dat heeft er toe geleid dat ik na mijn 39 weken programma 28 kilo ben afgevallen.

Mijn eerste programma van 39 weken zit er nu op maar ik heb het verlengd met nog eens 39 weken omdat ik het een hele fijne sportschool vind. Ik word er heel goed geholpen door mijn personal trainers. Ik vind het ook heel leuk om er te sporten. Er hangt namelijk een hele leuke sfeer is en ik wordt gewoon heel goed begeleid.

Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel en kan ook bijvoorbeeld veel leukere kleding aan. Ik hoop nog wat kilo’s af te vallen in de komende 39 weken en ga met plezier verder!

Wij zijn trots op Tom en kunnen vertellen dat hij inmiddels bijna 35 kilo is afgevallen!

Tom na
BENIEUWD NAAR DE
BEFORE FOTO?  
Tom voor
BENIEUWD NAAR DE
AFTER FOTO?  

Benieuwd naar onze Small Group Training?

Wil jij net als Tom aan jouw persoonlijke doel werken? Hij volgde small group training.

Bekijk de small group training

Kettlebell