Personal Fitness Studio

Martha bij Personal Fitness Tilburg

"18,1 kilo eraf en mijn vet percentage flink gedaald, ik voel me heerlijk!"

Vraag gratis proefweek aan

Martha Hoffland

Twee jaar geleden kwam ik in de overgang. Wat was dat vreselijk, hormonen vlogen over en weer. Mijn lichaam veranderde , ik werd zwaarder en ook mijn zin in sporten was verdwenen, voelde me futloos en had geen energie. Dus ik liet het gebeuren totdat ik vorig jaar, na mijn vakantie in juni, wel schrok van mijzelf, 98,1 kg (1.69en 56 jr). Ik dacht, dit gaat te ver! Maar wat en hoe kom ik daar waar ik wezen wil?

Tot ik een advertentie van Personal fitness zag op Facebook en dacht, och ik kan altijd gaan luisteren wat zij kunnen betekenen voor mij, want wat ik had gelezen stond mij wel aan.

Zo gezegd en gedaan en Chris legde alles haarfijn uit. Er werd ook gekeken naar mijn leefstijl, ben nogal Bourgondisch en ik werk in de zorg met onregelmatige diensten, maar het programma stond mij aan en ik zei ja, ik ga het doen!

Ik ben begonnen op 1 augustus. Mijn doel was 13 kilo eraf, maar vooral fitter worden en meer energie krijgen. Ik wilde mezelf beter voelen en daarna zouden we verder kijken.

Met de voedingsadviezen en heerlijke recepten (allemaal gezond en heerlijk) en de trainingen elke week van Chris, die mij erg stimuleerde. Maar daarnaast ook thuis trainen zo’n 5 x per week een half uurtje. De kilo’s vlogen eraf, ik voelde mijn energie weer terug komen en werd fitter. Ik voelde me goed, en daar ging het om, ik werd weer mezelf.

Ik kreeg ook leuke reacties vanuit mijn omgeving (en nog) en dat stimuleerde mij nog meer.

Ik was al in december bij mijn doel; 13 kilo eraf! Toen besloot ik samen met Chris, we gaan door. Misschien zou ik nog een paar kilo extra eraf kunnen krijgen, dus mijn doel werd nog bijgesteld met 5 kilo, op naar de 80 kilo!

Aan de slag dan maar, heb wel een dipje gehad en ook nog een schouderblessure. Maar daar kwam ik weer bovenop omdat Chris mij weer stimuleerde en de trainingen werden aangepast. Ook Jordan heeft mij goed begeleid met de trainingen en mijn vragen.

En ja op 3 mei heb ik mijn doel bereikt: 80 kilo! Jippie 18,1 kilo eraf en mijn vet percentage flink gedaald, ik voel me heerlijk! Ik ga zeker door met mijn nieuwe levensstijl. Het is een goede gezonde manier om je bewust te worden van je manier van leven, van wat je eet en hoe je beweegt en ontspant en daarnaast vooral geniet van het leven. Kortom een aanrader! Dus ik zeg: als je wilt afvallen en je goed wilt voelen dan is er maar 1 optie, GEWOON DOEN! Ik blijf in ieder geval sporten bij Personal Fitness Tilburg!

Bedankt Chris en Jordan!

Martha na
BENIEUWD NAAR DE
BEFORE FOTO?  
Martha voor
BENIEUWD NAAR DE
AFTER FOTO?  

Benieuwd naar onze Personal Training?

Wil jij net als Martha aan jouw persoonlijke doel werken? Zij volgde personal training.

Bekijk de personal training

Kettlebell