Personal Fitness Studio

Marlène bij Personal Fitness Tilburg

"'s Morgens op kunnen staan, zonder pijntjes en met een lijf vol van energie"

Vraag gratis proefweek aan

Marlène van den Oetelaar

Ik was een grens gepasseerd die niet meer terug te draaien leek. Merkbaar verloor ik kracht en fitheid. Ik klungelde zelf een beetje aan met diëten, maar niets bracht het gewenste resultaat. Het besef dat ik op die manier niet gezond oud zou worden, deed me een mailtje zenden naar Personal Fitness.

Een intake was zo gepland en na een verhelderend gesprek over wat zij te bieden hadden en waarin ik kon aangeven wat mijn wens was, gingen we werken aan ’terugwinnen van (spier)kracht en fitheid’. Op weg naar huis, bedacht ik me dat er helemaal niet gesproken was over een streefgewicht, maar dat er inzicht gegeven werd in BMI en een gezonde balans tussen vet- en vetvrije massa. Het feit dingen te kunnen begrijpen, en vragen te kunnen stellen waar nodig, werd voor mij een belangrijke drijfveer om na een half jaar, mooie resultaten te hebben geboekt.

Natuurlijk kan ik nu een ‘voor’- en ‘na’- foto plaatsen of getallen te noemen om een positief resultaat te verduidelijken, maar ik maak het veel liever duidelijk door jullie te vertellen wat het mij dagelijks oplevert. ’s Morgens op te kunnen staan, zonder pijntjes en met een lijf vol van energie. Op mijn fiets stappen en niet te hoeven vrezen dat ik af moet stappen op een kruising. Uitstapjes met vrienden leveren niet meer de onrust op ‘niet mee te kunnen doen’ aan activiteiten. Waardering voor voeding en dan niet kijkend naar de verleidende mentale behoefte, maar gewoon weten wat je lichaam nodig heeft om energiek en gezond te blijven.

En weet je wat het mooiste is?…ik mag nog een half jaar samen met Christian (met zijn enthousiasme en expertise binnen zijn vak) kijken hoe ik ervoor kan zorgen dat het resultaat geoptimaliseerd wordt, én hoe ik zelf kan reguleren dat ik fit, krachtig en gezond blijf in de toekomst.
Ik kijk uit naar het komende half jaar en de toekomst

Marlène van den Oetelaar na
BENIEUWD NAAR DE
BEFORE FOTO?  
Marlène van den Oetelaar voor
BENIEUWD NAAR DE
AFTER FOTO?  

Benieuwd naar onze Personal Training?

Wil jij net als Marlène aan jouw persoonlijke doel werken? Zij volgde personal training.

Bekijk de personal training

Kettlebell