fbpx

Small Group Training

Vind je het gezelliger om in een klein groepje te sporten? Maar wil je wel de begeleiding van een personal trainer? Met onze Small Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband. Uiteraard kun je dan ook gewoon het Fit for Life programma volgen.

Small Group Training

Bij de Small Group Training train je in een groep bestaande uit maximaal 5 personen. Op die manier blijft persoonlijke begeleiding voorop staan. Small Group Training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan het programma.

  • Je kunt direct aansluiten bij een groep of zelf je eigen groep samenstellen
  • Begeleiding door een personal trainer voor ieder niveau
  • Ontvang maar liefst 50% korting per persoon op de trainingen
  • Blijvend resultaat
  • Vanaf €12,- per week.

Fit for Life of basis?

Het roer om en alles uit je gezondheid halen? Of gewoon behoefte aan het zetten van die extra stap op het gebied van training? Het is beiden mogelijk! Met onze basis programma’s kom je onder deskundige begeleiding trainen, terwijl je met het fit for life programma je gezondheid een heel nieuwe dimensie geeft.

afspraak maken

Gratis proefweek

Een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband? Persoonlijke begeleiding voor de prijs van een sportschool? Kom gratis en vrijblijvend kennismaken.
afspraak maken

Unieke voordelen

 

  • Gratis Fysiotherapie
  • Gratis Boxing-fit trainingen
  • Gratis Indoor Bootcamp

 

meer informatie
" 18 weken later op mijn streefgewicht, 17 kilo lichter "

Ruud Krol

SMALL GROUP TRAINING

Toch liever in een andere samenstelling trainen? Bekijk deze opties

DUO trainingen

– Samen personal training volgen
– Voor ieder begeleiding op maat
– 35% korting op de trainingen
– Blijvend resultaat

meer informatie

Personal training

– Een personal trainer die jou altijd motiveert
– Blijvend resultaat
– Weer lekker in je vel zitten
– Stok achter de deur

meer informatie
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak nu een afspraak

Small group training bij Personal Fitness Tilburg

Trainen bij Personal Fitness Tilburg betekent samen met een van onze personal trainers aan jouw persoonlijke doelen werken. Vind je deze persoonlijke begeleiding fijn, maar wil je ook graag de gezelligheid van met anderen sporten? Small group training is dan de beste keuze voor jou. In kleine groepjes van maximaal 5 personen voer je op je eigen niveau verschillende sportoefeningen uit. Het maakt dus niet uit of je net begint of al lang aan het sporten bent, voor ieder niveau kunnen wij de juiste begeleiding en oefeningen bieden.

Is small group training iets voor jou? Bij Personal Fitness Tilburg ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.