Personal Fitness Tilburg

Small Group Training bij Personal Fitness Tilburg

Gezelliger om in een klein groepje te sporten? Wel de begeleiding van een personal trainer? Met onze Small Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband.

Gratis proefweek aanvragen

Small group training: trainen in groepsverband

Bij de Small Group Training train je in een groep bestaande uit maximaal 6 personen. Op die manier blijft persoonlijke begeleiding voorop staan. Small Group Training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan het programma.

Kiezen voor small group training

  • Je kunt direct aansluiten bij een groep of zelf je eigen groep samenstellen
  • Begeleiding door een personal trainer voor ieder niveau
  • Ontvang maar liefst 50% korting per persoon op de trainingen
  • Blijvend resultaat
  • Vanaf € 15 per week

Start samen aan jouw persoonlijke doelen

Bij Small Group Training train je misschien wel in een groep, maar dat betekent niet dat iedereen precies dezelfde oefeningen doet. Bij elke trainingsvorm staan jouw persoonlijke doelen voorop. Bij small group training betekent dit dat je op jouw niveau deelneemt aan het programma. Je hoeft dus niet op zoek naar een groep om op hetzelfde niveau te trainen.

Wil jij graag deelnemen aan het smal group trainingsprogramma? Schrijf je in voor de gratis proefweek of maak direct een afspraak. Maak kennis met een van onze personal trainers en bespreek samen jouw doelstellingen.

Maak kennis tijdens een afspraak

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast small group training kun je bij ons ook terecht voor personal training en duo training.

Trainingsprogramma's bekijken

Boxing-fit

Small group training bij Personal Fitness Tilburg

Trainen bij Personal Fitness Tilburg betekent samen met een van onze personal trainers aan jouw persoonlijke doelen werken. Vind je deze persoonlijke begeleiding fijn, maar wil je ook graag de gezelligheid van met anderen sporten? Small group training is dan de beste keuze voor jou. In kleine groepjes van maximaal 6 personen voer je op je eigen niveau verschillende sportoefeningen uit. Het maakt dus niet uit of je net begint of al lang aan het sporten bent, voor ieder niveau kunnen wij de juiste begeleiding en oefeningen bieden.

Is small group training iets voor jou? Bij Personal Fitness Tilburg ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Veelgestelde vragen over small group training

👥 Met hoeveel personen train je tijdens een Small Group Training?

Je traint in onze Small Group Trainingen met maximaal 6 personen tegelijk.

💪 Hoe ziet een Small Group Training eruit?

Elke Small Group Training is anders. Het varieert van krachttraining tot conditietraining, van een circuittraining tot groepstrainingen. Alles komt aan bod. Op deze manier kan aan alle doelstellingen gewerkt worden.

✅ Wat zijn de voordelen van een Small Group Training?

Het is een voordeel dat je gezellig met anderen aan jouw gezondheid kunt werken. Doordat je samen een training volgt zijn de kosten een stuk lager dan personal training. Doordat je met maximaal 6 personen tegelijk traint, blijft de persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Dit maakt persoonlijke begeleiding en je doelen behalen betaalbaar.