fbpx

Personal training

Wordt je liever één op één begeleid naar een gezonde levensstijl? Zie je op tegen de drukte van een sportschool? Dan zijn onze één op één trainingen iets voor jou! We kijken eerst naar je huidige gezondheid, beweeg- en voedingspatroon. Zo krijgen we een goed beeld van jouw startpunt. Hierdoor kunnen we je een trainingsschema en voedingsprogramma op maat bieden. Je gaat vervolgens met jouw personal trainer werken aan een fitter, gezonder, en slanker leven. Kortom, personal training op maat.

Personal Training

Naar aanleiding van het intakegesprek en jouw persoonlijke doelstellingen zal de personal trainer direct met een passende oplossing komen. We bespreken direct ons plan van aanpak en ons advies. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen of loze beloftes.

  • Een personal trainer die jou altijd motiveert
  • Blijvend resultaat
  • Weer lekker in je vel zitten
  • Stok achter de deur
  • Vanaf €24,- per week

Fit for Life of basis?

Het roer om en alles uit je gezondheid halen? Of gewoon behoefte aan het zetten van die extra stap op het gebied van training? Het is beiden mogelijk! Met onze basis programma’s kom je onder deskundige begeleiding trainen, terwijl je met het fit for life programma je gezondheid een heel nieuwe dimensie geeft.

afspraak maken

Gratis proefweek

Wil jij graag 1 op 1 aan de slag met een personal trainer? Wil jij graag voor eens en voor altijd fit zijn en je streefgewicht halen en behouden? Neem dan vandaag de eerste stap om met personal training te starten!
afspraak maken

Unieke voordelen

 

  • Gratis Fysiotherapie
  • Gratis Boxing-fit trainingen
  • Gratis Indoor Bootcamp

 

meer informatie
" 's Morgens op kunnen staan, zonder pijntjes en met een lijf vol van energie "

Marlène van den Oetelaar

1 OP 1 TRAINING

Toch liever in een andere samenstelling trainen? Bekijk deze opties

DUO trainingen

– Samen personal training volgen
– Voor ieder begeleiding op maat
– 35% korting op de trainingen
– Blijvend resultaat

meer informatie

Small Group Training

– De gezelligheid van trainen in groepsverband
– Begeleiding van een personal trainer op ieder niveau
– 50% korting op de trainingen
– Blijvend resultaat

meer informatie
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak nu een afspraak

Afvallen met behulp van coaching van personal trainer

Al verschillende keren geprobeerd om af te vallen, maar lukt het niet om blijvend resultaat te realiseren? Wanneer je kiest voor Personal Fitness Tilburg, voeren wij eerst altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij onder andere op zoek naar realistisch doelstellingen en bespreken wij welke trainingsvorm hier het beste bij past. Afvallen met behulp van coaching van een van onze personal trainers is een doel dat hierbij regelmatig gesteld wordt.

Wanneer je wil afvallen is het zeker ook interessant om naar het Fit for Life programma te kijken. Onze gewichtsconsulent en personal trainer Christian Bartholomeus is een BGN geregistreerd gewichtsconsulent. Wekelijks stelt hij voor deelnemers van dit programma een persoonlijk voedingsprogramma samen. Tijdens het Fit for Life programma leert Christian je alles over gezond eten en verantwoord afvallen. Bekijk de Fit for Life pagina voor meer informatie over het programma.

Personal fitness in onze personal training studio

Aan de Enschotsestraat in Tilburg vind je onze personal training studio. Train je bij Personal Fitness Tilburg dan hoef je niet bang te zijn dat je in een enorme en drukke sportschool terecht komt. Onder begeleiding van een personal trainer fitness je in onze personal fitness studio. Je krijgt dus niet alleen persoonlijke begeleiding, maar kunt ook in een veilige en rustige omgeving aan jouw persoonlijke doelstellingen werken.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Tilburg? Bij Personal Fitness Tilburg ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze personal training studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.