Personal Fitness Tilburg

Personal training bij Personal Fitness Tilburg

Wordt je liever één op één begeleid naar een gezonde levensstijl? Zie je op tegen de drukte van een sportschool? Dan zijn onze één op één trainingen iets voor jou!

Vraag je gratis proefweek aan

1 op 1 personal training

Wordt je liever één op één begeleid naar een gezonde levensstijl? Zie je op tegen de drukte van een sportschool? Dan zijn onze één op één trainingen iets voor jou! We kijken eerst naar je huidige gezondheid, beweeg- en voedingspatroon. Zo krijgen we een goed beeld van jouw startpunt. Hierdoor kunnen we je een trainingsschema en voedingsprogramma op maat bieden. Je gaat vervolgens met jouw personal trainer werken aan een fitter, gezonder, en slanker leven. Kortom, personal training op maat.

Kiezen voor personal training

  • Een personal trainer die jou altijd motiveert
  • Blijvend resultaat
  • Weer lekker in je vel zitten
  • Stok achter de deur
  • Vanaf € 30,- per week

Start samen met jouw personal trainer

Naar aanleiding van het intakegesprek en jouw persoonlijke doelstellingen zal de personal trainer direct met een passende oplossing komen. We bespreken direct ons plan van aanpak en ons advies. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen of loze beloftes.

Maak kennis tijdens een afspraak

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor duo training en small group training.

Bekijk de trainingprogramma’s

Kettlebell voor krachttraining

Afvallen met behulp van coaching van personal trainer

Al verschillende keren geprobeerd om af te vallen, maar lukt het niet om blijvend resultaat te realiseren? Wanneer je kiest voor Personal Fitness Tilburg, voeren wij eerst altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij onder andere op zoek naar realistisch doelstellingen en bespreken wij welke trainingsvorm hier het beste bij past. Afvallen met behulp van coaching van een van onze personal trainers is een doel dat hierbij regelmatig gesteld wordt.

Wanneer je wil afvallen is het zeker ook interessant om naar het Fit for Life programma te kijken. Onze gewichtsconsulent en personal trainer Christian Bartholomeus is een BGN geregistreerd gewichtsconsulent. Wekelijks stelt hij voor deelnemers van dit programma een persoonlijk voedingsprogramma samen. Tijdens het Fit for Life programma leert Christian je alles over gezond eten en verantwoord afvallen. Bekijk de Fit for Life pagina voor meer informatie over het programma.

Personal fitness in onze personal training studio

Aan de Waalstraat in Tilburg vind je onze personal training studio. Train je bij Personal Fitness Tilburg dan hoef je niet bang te zijn dat je in een enorme en drukke sportschool terecht komt. Onder begeleiding van een personal trainer fitness je in onze personal fitness studio. Je krijgt dus niet alleen persoonlijke begeleiding, maar kunt ook in een veilige en rustige omgeving aan jouw persoonlijke doelstellingen werken.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Tilburg? Bij Personal Fitness Tilburg ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze personal training studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Veelgestelde vragen over personal training

💰 Wat zijn de kosten voor personal training?

Je kunt bij ons al vanaf € 30,- per week personal training komen volgen.

💪 Waarom een personal trainer?

Onze personal trainers stellen samen met jou een realistisch doel en een plan om dit ook te bereiken. Ze motiveren je het maximale uit jezelf te halen en delen hun kennis op het gebied van fitness en voeding met je. Zo kun je op een gerichte manier aan jouw doelstellingen werken.

🍏 Waar kan een personal trainer mee helpen?

Wij helpen je met alle doelstellingen op het gebied van sport en gezondheid waar je aan wilt werken. Van afvallen of gezonder worden, tot sterker worden of meer spiermassa krijgen.