Personal Fitness Tilburg

Duo Training bij Personal Fitness Tilburg

Vaak ben je gemotiveerder als je samen traint! Het wordt nog leuker, wanneer je weet, dat samen sporten leidt tot goede resultaten. Mensen vallen vaak sneller en meer af als ze samen trainen.

Gratis proefweek aanvragen

Duo training

Bij Personal Fitness Tilburg bieden we ook DUO Trainingen. Laat deze kans niet liggen en start met een fit en gezond leven… samen! De meeste mensen vinden het leuker om te trainen met hun partner, vriend of vriendin. Naast dat het leuker is, leidt het ook nog eens tot mooie resultaten. Doelen worden sneller behaald en het is makkelijker om gemotiveerd te blijven. Weet jij al met wie jij samen wil gaan werken aan jullie persoonlijke doelen?

Kiezen voor Duo Training

  • Dit is niet alleen gezellig maar ook een stuk voordeliger
  • Beide maar liefst 35% korting
  • Voor ieder begeleiding op maat
  • Blijvend resultaat
  • Vanaf € 19,50 per week

Start samen met onze personal trainer aan jullie persoonlijke doelen

Wil jij samen met je partner een aantal kilo afvallen? Of ga je samen met je broer of zus trainen voor een betere conditie? Bij Personal Fitness Tilburg kunnen jullie samen aan jullie doelen werken. Afvallen gaat vaak sneller wanneer je dit samen doet en het is ook een stuk leuker op deze manier. Onze personal trainer stelt een persoonlijk trainingsprogramma op welke past bij jullie persoonlijke doelen. Is de conditie van jouw partner dus net iets beter? Of kan jij een gewicht van net wat meer kilo tillen? Ook dat is geen probleem. De oefeningen voer je uit op je eigen niveau.

Geïnteresseerd in duo training? Bij Personal Fitness Tilburg ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Maak kennis tijdens een afspraak

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Duo Training kun je bij ons ook terecht voor personal training en small group training.

Bekijk de trainingsprogramma's

Fitness

Veelgestelde vragen over duo training

👥 Wat is Duo Training?

Duo Training is een trainingsvorm waarbij je samen met bijvoorbeeld je partner, vriend of vriendin bij ons komt trainen onder begeleiding van een personal trainer.

🍏 Wat zijn de voordelen van Duo Training?

Het is goed voor extra motivatie tijdens de training en samen werken aan jullie gezondheid zorgt ervoor dat het traject beter vol te houden is en blijft.

✅ Kan de trainer rekening houden met verschillende doelen tijdens een Duo Training?

Jazeker! Het is geen enkel probleem om met afwijkende doelen toch samen te kunnen trainen.