Wegens uitbreiding is Personal Fitness Tilburg op zoek naar een trainer die ons team komt versterken! Bekijk de vacature.

Personal Fitness Tilburg Waalstraat

Maak kennis met Personal Fitness Tilburg

Bij Personal Fitness Tilburg draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer. Samen bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we wat haalbaar is.

Bekijk de trainingsprogramma’s

Personal Fitness Tilburg

Bij Personal Fitness Tilburg draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer. Samen bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we wat haalbaar is. Onze personal trainers vinden het belangrijk dat je plezier hebt in bewegen en dat je op een ontspannen manier aan je gezondheid werkt. Op een doelgerichte manier aan resultaten werken, dat is de aanpak van Personal Fitness Tilburg.

Ook buiten de trainingen en groepslessen houden wij iedereen graag in beweging. Daarom plaatsen wij ieder weekend een weekend workout op onze Facebook pagina. Benieuwd naar wat dat inhoudt? Bekijk onze Facebook pagina.

Fit for Life met BGN geregistreerd gewichtsconsulent

Alle deelnemers aan het Fit for Life programma worden daarnaast persoonlijk begeleid door onze gewichtsconsulent en personal trainer Christian Bartholomeus. Hij stelt wekelijks een persoonlijk voedingsprogramma voor je samen. Christian is een BGN geregistreerd gewichtsconsulent. Hierdoor is het mogelijk dat je een gedeelte van de behandeling vergoed krijgt door je zorgverzekeraar. Christian leert je tijdens het Fit for Life programma alles over gezond eten en verantwoord afvallen.

Maak kennis tijdens een afspraak

Niet zeker welk lidmaatschap je het best kunt kiezen?

Beantwoord een paar vragen en wij laten weten welk trainingsprogramma het beste bij jou past.

Naar de lidmaatschapstest

Lidmaatschapstest