fbpx

Over Personal Fitness Tilburg

Bij Personal Fitness Tilburg draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer. Samen bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we wat haalbaar is. Alle deelnemers aan het Fit for Life programma worden daarnaast persoonlijk begeleid door onze gewichtsconsulent en personal trainer Christian Bartholomeus. Hij stelt wekelijks een persoonlijk voedingsprogramma voor je samen.

Christian is een BGN geregistreerd gewichtsconsulent. Hierdoor is het mogelijk dat je een gedeelte van de behandeling vergoed krijgt door je zorgverzekeraar. Christian leert je tijdens het Fit for Life programma alles over gezond eten en verantwoord afvallen.

Maak kennis met ons team

Onze trainers weten het beste uit je te halen, ook als het soms even tegen zit

Christian

Ik vind het belangrijk dat je plezier hebt in bewegen. Daarom geef ik op een enthousiaste manier training. Ik werk graag samen aan jouw doelen. Daarbij ga ik altijd voor een resultaat op de lange termijn!

Jordan

Ik wil graag samen op een ontspannen en plezierige manier aan je gezondheid werken. Dit op een doelgerichte manier die bij jou als persoon past! Iedereen is anders en dat zie ik als uitdaging om je zo goed mogelijk te helpen met het bereiken van je doelen.

Rens

Ik vind het belangrijk dat mensen op een intensieve, verantwoorde maar ook zeker op een gezellige manier trainen. Fit worden moet ook leuk zijn. Op die manier haal je volgens mij het beste resultaat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak nu een afspraak