Personal Fitness Tilburg

Werk aan jezelf met ons Fit for Life Programma

Op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen? Met het Fit for Life programma gaan we dat samen bereiken onder begeleiding van een van onze deskundige personal trainers.

Maak direct een afspraak

Fit for Life programma

Op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen? Met het Fit for Life programma gaan we dat samen bereiken. Onder begeleiding van een van onze deskundige personal trainers ga je op zoek naar haalbare doelstellingen. Het Fit for Life programma is gebaseerd op drie pijlers:

Training: beweging en training is een noodzakelijk onderdeel wanneer je jouw doelstellingen wil behalen. Het Fit for Life programma biedt een verdieping op jouw trainingsprogramma. Naast de personal training sessies en de wekelijkse gratis deelname aan Indoor Bootcamp of BoxingFit, ontvang je ook een persoonlijk trainingsschema en eigen fitness materiaal voor thuis. Op deze manier kun je ook thuis belangrijke fitness oefeningen blijven doen.

Voeding: een aangepast voedingsschema is erg belangrijk voor het behalen van goede resultaten. Wekelijks zal onze personal trainer Christian Bartholomeus een persoonlijk voedingsschema opstellen met gezonde recepten. Tijdens het Fit for Life programma geven we je daarnaast ook uitleg over het effect van suikers, vetten, gezonde voeding en alles voor een gezonde levensstijl.

Coaching: het derde onderdeel van het Fit for Life programma bestaat uit coaching. Om jouw doelstellingen te bereiken en de resultaten te kunnen behouden, krijg je ook mentale coaching. Onze coaches staan 24/7 voor jou klaar en helpen jou naar een nieuwe levensstijl. Met het Fit for Life programma zorgen we er samen voor dat je beter in je vel komt te zitten.

Ons fitness- en lifestyle programma is volledig gericht op het behalen van een blijvend resultaat op een duurzame manier. Het programma is niet alleen bedoeld voor afvallen, maar ook wanneer je wil werken aan je conditie, fysieke klachten wilt verhelpen of sterker wil worden. Onze personal trainer Christian Bartholomeus is een BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) geregistreerd gewichtsconsulent. Hierdoor is het mogelijk dat je een gedeelte van de behandeling vergoed krijgt door je zorgverzekeraar.

Benieuwd naar wat het Fit for Life programma voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak of start met een gratis proefweek.

Maak kennis tijdens een afspraak

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor duo training en small group training.

Bekijk de trainingprogramma’s

Kettlebell