Bekijk hier hoe je tijdens de huidige corona maatregelen kunt trainen.

Personal Fitness Tilburg

Sporten en afvallen met Personal Fitness Tilburg

Op zoek naar een effectieve manier om af te vallen? Sporten en afvallen is een perfecte combinatie. Met de juiste begeleiding kun jij jouw doelstellingen behalen.

Bekijk de trainingsprogramma's

Sporten en afvallen

Ben je al tijden bezig met afvallen, maar wil het niet echt lukken? Personal Fitness Tilburg helpt jou dit doel te behalen en dat zelfs met blijvende resultaten. Vaak horen we dat het zoveelste dieet uitgeprobeerd is zonder het gewenste resultaat. Met ons Fit for Life programma helpen wij jou naar een nieuwe levensstijl waarin jouw gezondheid centraal staat. Onze personal trainers kunnen jou helpen bij het sporten en afvallen.

Gezond afvallen en overgewicht kwijtraken

Overgewicht is niet alleen ongezond, maar zorgt vaak ook voor fysieke klachten. Wil jij voor eens en altijd hiermee afrekenen? Kiezen voor een gezonde manier van afvallen vergroot de kans op blijvende resultaten. Onze BGN geregistreerd gewichtsconsulent Christian helpt je graag tijdens het Fit for Life programma met een wekelijks persoonlijk voedingsprogramma. Wil je overgewicht kwijtraken? De belangrijkste les tijdens het Fit for Life programma is gezond eten en verantwoord afvallen.

Naast gezonde voeding, richten wij ons ook op coaching en training. Bij Personal Fitness Tilburg heb je de mogelijkheid om uit drie verschillende trainingsprogramma’s te kiezen: Personal Training, Duo Training en Small Group Training. Alle drie de trainingsprogramma’s kunnen gecombineerd worden met het Fit for Life programma voor optimaal resultaat. Zo merk je dat voeding, sporten en afvallen hand in hand gaan.

Afvallen onder begeleiding van onze personal trainers

Wij weten dat persoonlijke begeleiding erg belangrijk kan zijn voor het behalen van jouw doelstellingen. Of je nu kiest voor Personal Training, Duo Training of Small Group Training, wij bieden altijd persoonlijke begeleiding op jouw niveau. Zo blijft het leuk om te sporten en samen te werken aan jouw belangrijkste doel.

Benieuwd welke trainingsvorm het beste bij jou past? Vul online de lidmaatschapstest in of schrijf je direct in voor een gratis proefweek waarin je kennis maakt met een van onze personal trainers, jouw doelen bespreekt, de beste trainingsvorm bepaalt en je start met een gratis proefles.

Maak kennis tijdens een afspraak