Personal Fitness Tilburg

Sporten en afvallen met Personal Fitness Tilburg

Op zoek naar een effectieve manier om af te vallen? Sporten en afvallen is een perfecte combinatie. Met de juiste begeleiding kun jij jouw doelstellingen behalen.

Bekijk de trainingsprogramma's

Sporten en afvallen

Ben je al tijden bezig met afvallen, maar wil het niet echt lukken? Vaak horen we dat het zoveelste dieet uitgeprobeerd is zonder het gewenste resultaat. Sporten en afvallen is een goede combinatie. Regelmatig lezen we online vragen als ‘Is sporten echt noodzakelijk om af te vallen?’ en ‘Is alleen sporten voldoende om af te vallen?’. Deze vragen zijn helaas niet met een simpele ‘ja’ of ‘nee’ te beantwoorden. Er zijn heel veel zaken die invloed hebben op of het afvallen wel of niet lukt, denk bijvoorbeeld aan stress, hoeveel je op een dag eet en of je wel voldoende slaapt.

Waarom sporten en afvallen een goede combinatie zijn

Waarom sporten en afvallen een goede combinatie zijn, is eigenlijk heel simpel: je verbrand calorieën. Wanneer je wil afvallen is het belangrijk dat je op een dag minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrand. Door te sporten verbrand je extra calorieën wat er dus voor zorgt dat het totale aantal calorieën dat je op een dag verbrand hebt hoger ligt dan op een dag zonder sport.

Afvallen met een personal trainer?

Misschien vraag je je af of een personal trainer echt nodig is om af te vallen? Het eerlijke antwoord is nee. Een personal trainer is niet altijd nodig om af te vallen, er zijn genoeg mensen die zonder personal trainer kilo’s kwijtraken. Toch lukt het niet iedereen om zonder hulp kilo’s kwijt te raken of komen ze binnen de kortste keren de verloren kilo’s weer aan. Een personal trainer kan jou helpen met het behalen van blijvende resultaten.

Gezond afvallen en overgewicht kwijtraken

Overgewicht is niet alleen ongezond, maar zorgt vaak ook voor fysieke klachten. Wil jij voor eens en altijd hiermee afrekenen? Kiezen voor een gezonde manier van afvallen vergroot de kans op blijvende resultaten. Onze BGN geregistreerd gewichtsconsulent Christian helpt je graag tijdens het Fit for Life programma met een wekelijks persoonlijk voedingsprogramma. Wil je overgewicht kwijtraken? De belangrijkste les tijdens het Fit for Life programma is gezond eten en verantwoord afvallen.

Naast gezonde voeding, richten wij ons ook op coaching en training. Bij Personal Fitness Tilburg heb je de mogelijkheid om uit drie verschillende trainingsprogramma’s te kiezen:

  • Personal Training: 1 op 1 begeleiding door een van onze personal trainers
  • Duo Training: samen met een partner, vriend, vriendin of familielid trainen onder begeleiding van een van onze personal trainers
  • Small Group Training: in een kleine groep van maximaal 6 personen trainen onder begeleiding van een van onze personal trainers

Alle drie de trainingsprogramma’s kunnen gecombineerd worden met het Fit for Life programma voor optimaal resultaat. Zo merk je dat voeding, sporten en afvallen hand in hand gaan.

Afvallen onder begeleiding van onze personal trainers

Wij weten dat persoonlijke begeleiding erg belangrijk kan zijn voor het behalen van jouw doelstellingen. Of je nu kiest voor Personal Training, Duo Training of Small Group Training, wij bieden altijd persoonlijke begeleiding op jouw niveau. Zo blijft het leuk om te sporten en samen te werken aan jouw belangrijkste doel.

Benieuwd welke trainingsvorm het beste bij jou past? Vul online de lidmaatschapstest in of schrijf je direct in voor een gratis proefweek waarin je kennis maakt met een van onze personal trainers, jouw doelen bespreekt, de beste trainingsvorm bepaalt en je start met een gratis proefles.

Maak kennis tijdens een afspraak