Personal Fitness Tilburg

Bewegen tijdens zwangerschap met Personal Fitness Tilburg

Ben jij zwanger en wil je graag blijven sporten tijdens jouw zwangerschap? Dat is gelukkig gewoon mogelijk. Wij vertellen jou graag wat wel en niet mag.

Direct een afspraak maken

Bewegen tijdens zwangerschap

Bewegen tijdens een zwangerschap is een onderwerp waar regelmatig discussies over gevoerd worden. Sommigen vragen zich af of er überhaupt wel gesport mag worden tijdens een zwangerschap. Goed nieuws, dat mag natuurlijk gewoon. Sporten tijdens je zwangerschap kan zelfs een aantal ongemakken verhelpen. Maar let op: te veel en te zwaar sporten is dan weer geen aanrader.

Wanneer is sporten te veel of te zwaar tijdens zwangerschap?

Belangrijk om te weten is wat er onder te veel sporten of te zwaar sporten valt tijdens een zwangerschap. Wanneer het om fitness gaat, is het goed om over te stappen op minder zware gewichten. Daarnaast is het erg goed om te kijken naar hoe jouw lichaam reageert op de training. Zo is het erg belangrijk dat je lichaamstemperatuur niet te hoog wordt. Ook moet je goed letten op je hartslag en ademhaling. Natuurlijk mag je hier wel iets aan merken, maar een goede graadmeter is dat je nog normaal een gesprek moet kunnen voeren.

Onder begeleiding sporten tijdens je zwangerschap

Onze personal trainers zijn op de hoogte van wat welke sportoefeningen wel en niet aan te raden zijn tijdens jouw zwangerschap. Zo is het natuurlijk niet aan te raden om vechtsporten te doen, maar ook wandklimmen en verschillende buikspieroefeningen kunnen beter uitgesteld worden tot na de zwangerschap.

Welke beweging je dan wel kan doen tijdens je zwangerschap en in welke maten? Daar kun je over in gesprek met een van onze personal trainers. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we wat er wel of niet mogelijk is. Ben je benieuwd naar wat Personal Fitness Tilburg voor jou kan betekenen? Tijdens de gratis proefweek maak je kennis met een van onze personal trainers. Samen bespreken jullie jouw wensen en kijken jullie welk trainingsprogramma hier het beste bij past.

Gratis proefweek aanvragen